Te koop

Wij dekken elk jaar een paar van onze merries en kijken altijd met spanning uit naar de geboorte van de veulens. Wij dekken met succesvolle hengsten. Onze Haflingers hebben allemaal een braaf karakter en zijn gemakkelijk in omgang. Kortom ze zijn zeer sociaal in de kudde opgegroeid. 

Op dit moment bieden wij Haflingers ten koop aan, merries, ruinen en hengsten in verschillende leeftijden. De reden is dat wij in het hart van een nieuw te ontwikkelen landschapspark wonen, het Park Lingezegen. Wij moeten ons Haflingerbestand sterk inkrimpen.

Haflinger veulens te koop
Voor de hengstveulens Maison en Walnut zoeken we een nieuw baasje. Ze hebben allebei een fijn karakter en zijn uiteraard 100% raszuiver, zoals alle Haflingers bij de Doeze Hoeve.

Walnut: M. El. Hester van de Landsard, V. Wulkan (verkocht).

Walnut 1.JPG - 159.81 KBWalnut 3.jpg - 321.92 KB

 

Maison: M. Hannah van de Doeze Hoeve, V. Maigold (verkocht).

Maison 2.JPG - 168.14 KBMaison 3.jpg - 316.74 KB

Driejarige KWPN merrie te koop
Voor de 3 jarige Nelany DJ (M) Brauny DJ en (V)  Dream Boy zoeken wij een nieuw baasje. Het is een mooie merrie uit eigen fokkerij met veel uitstraling en een braaf karakter. Rondom zijn 35 röntgen foto's gemaakt, 100% goed en geen enkele bemerking. Voor ons zijn bij het kiezen van de hengsten de karakters doorslaggevend geweest.

Nelany.JPG - 43.46 KBNelany 1.JPG - 157.10 KBNelany 2.JPG - 328.08 KB

 

Copyright © 2022 De Doeze Hoeve, Frans en Hetty Doeze Jager. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.